Senecio Radicans ‘String of Bananas’

19.95

Out of stock

Do you want to know when the item is back in stock?

Als je naar de bladeren van deze hangende vetplant kijkt is het eigenlijk heel logisch dat de Senecio Radicans ook wel ‘String of Bananas’ genoemd wordt. Wie wordt hier nu niet vrolijk van?

Potmaat: 14 cm Ø

  Tussen de 17 en 25 graden Celsius.

  Een zonnige standplaats.

  1 keer per twee weken water.

  Elke 2 tot 3 jaar verpotten.

The external condition of the plant may vary from the image shown in this page. We bear no responsibility for plants changing colors and size depending on the season. The seasonal growth changes of the plants are not considered faults or deficiencies.

Description

De ‘String of Bananas’ doet met zijn opvallende voorkomen zeker niet onder voor zijn bekendere familieleden de ‘String of tears’ en ‘String of pearls’. Want zeg nu eerlijk, die bananen zijn toch super schattig.

De Senecio Radicans vindt zijn oorsprong in de droogte van Zuid-Afrika en is dan ook een succulent. Deze plant groeit in het wild voornamelijk op de bodem als kruipende plant. Net als andere succulenten kan de String of Bananas gemakkelijk water opslaan in zijn bladeren. Je hoeft de plant dus niet heel vaak water te geven. Eens in de twee weken zou voldoende moeten zijn. In de koudere wintermaanden kan je zelfs terugschalen naar eens per maand. Denk je dat jouw Senecio Radicans te weinig water krijgt? Let dan eens goed op de bananen. Wanneer deze een beetje verschrompelen is de watervoorraad (bijna) op en heeft de plant dorst.
Naast de geringe waterbehoefte is ook de standplaats van deze plant een van de grote voordelen. De String of Bananas heeft namelijk graag een zonnig plekje in huis.
De Senecio Radicans is trouwens ook een makkelijkere en kan net iets meer hebben dan de String of Pearls. Kortom, de ideale huisgenoot!

Additional information
Weight900 g
Reviews (1)

1 review for Senecio Radicans ‘String of Bananas’

  1. Panalokohplantmom

    the string banana was fantastic they arrive so healthy and beautifull

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.