Peperomia Argyreia ‘Watermelon’

9.9515.95 inc. VAT

Met zijn opvallende ovale bladeren met zilvergroene bladtekening snappen wij de bijnaam ‘Peperomia Watermelon’ wel. Een super schattig plantje dat niet mag ontbreken in jouw urban jungle.

  Tussen de 17 en 25 graden Celsius.

  Een lichte standplaats.

  1 keer per week water.

  Elke 24 maanden verpotten.

Clear

Add a soil mix

+ 3.95 inc. VAT
+ 2.95 inc. VAT
+ 4.95 inc. VAT
+ 2.95 inc. VAT

Add a Sustee moisture meter

Add a Sustee moisture meter

SUSTEE Moisture Meter is here to help you with your watering routine! A change in color tells you the right time to water your plant. Just stick it in the soil and leave it in the pot. No batteries needed!

Product price
inc. VAT
Additional options total:
inc. VAT
Order total:
inc. VAT

The external condition of the plant may vary from the image shown in this page. We bear no responsibility for plants changing colors and size depending on the season. The seasonal growth changes of the plants are not considered faults or deficiencies.

Description

Met zijn opvallende ovale bladeren met zilvergroene bladtekening snappen wij de bijnaam ‘Peperomia Watermelon’ wel. De Peperomia Argyreia is een compacte Peperomia soort. Uiteraard zal de plant blijven groeien maar het plantje zal niet uitgroeien tot een enorme struik. Je kunt dus altijd wel een plekje voor de Peperomia Watermelon vinden in je huis.

Peperomia zijn er in vele soorten en maten en komen van origine uit Zuid-Amerika. De Peperomia Argyreia vindt zijn herkomst in Peru. De Peperomia groeit van nature op warme plekken met indirect zonlicht of in de schaduw van grotere planten. Je kan de Peperomia Watermelon dus beter niet in het volle zonlicht zetten. Zorg wel dat de plant voldoende (indirect) licht krijgt. Wanneer de bladeren verkleuren krijgt de Peperomia Argyreia waarschijnlijk te veel licht. Water geven doe je deze plant het beste eens per week. Groeit je plantje goed dan is het te adviseren om de plant om het jaar te verpotten. De plant vindt het niet erg om een beetje krap in de pot te staan. Je kan dus beter iets terughoudender zijn met verpotten.

Kortom voor de Peperomia Watermelon is een fraaie plant waar je niet per se groene vinger voor hoeft te hebben. Door zijn opvallende uiterlijk is het ook een ideale plant om cadeau te geven aan vrienden of familie.

Additional information
Size

Medium, Large

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

The Plant Dynasty