Kan ik mijn gekochte planten retourneren?
Het is niet mogelijk planten te retourneren. Planten zijn bederfelijke producten en zijn uitgesloten van de wettelijke bedenktermijn voor consumenten van 14 dagen. Is jouw bestelling onverhoopt toch niet naar wens aangekomen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@plantdynasty.nl. We kijken dan graag met jou naar een passende oplossing. Graag ontvangen we hierbij ook foto’s zodat we de situatie goed in kaart kunnen brengen en je nog beter kunnen helpen.
Heb ik garantie op mijn planten bestelling?
Nee, maar de planten van The Plant Dynasty worden met grote zorg geselecteerd. We kopen uitsluitend planten in bij ervaren en gerenommeerde kwekers. Zo kunnen wij gezonde, kwalitatieve en mooie planten aanbieden tegen een eerlijke prijs. Wij bieden alleen planten aan die wij zelf ook in huis zouden nemen. Van het moment dat wij de planten ophalen bij de kwekers tot het moment dat zij op de post gaan krijgen ze van ons uiteraard de benodigde dosis liefde, aandacht en verzorging!
Kan ik gekochte accessoires retourneren?
Op alle accessoires geldt de wettelijke retourtermijn van 14 dagen. Binnen 14 dagen na ontvangst kan je jouw bestelling dus retourneren en je aankoopbedrag terug krijgen. Wel moeten de producten ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking worden teruggestuurd. Bij je pakket vindt je de retourgegevens en retourbon. De retourkosten zijn voor de koper.
Hoelang duurt het voordat ik mijn aankoopbedrag terug krijg?
Wij streven ernaar de betaling zo snel mogelijk te retourneren. De verwerking van retouren en betalingen duurt ca. 5 tot 10 werkdagen.